Χόρεψαν οι Μοραΐτες

ΝΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ
Χόρεψαν οι Μοραΐτες

Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 27 Ιανουαρίου, οι Μοραΐτες της πόλης μας έκαναν τον ετήσιο χορό τους, στο κέντρο «Όμορφη Νύχτα» με μεγάλη επιτυχία αφού πολλοί συμπατριώτες τους αλλά και απλοί φίλοι του Συλλόγου έδωσαν το παρών.

Το πλήθος των παρευρισκομένων καλωσόρισε ο γενικός γραμματέας κ. Π. Παγιώτας για να δώσει στη συνέχεια το μικρόφωνο στον πρόεδρο κ. Γ. Μπελίτση, ο οποίος, στη σύντομη ομιλία του, απηύθυνε ευχές εκ μέρους του Δ.Σ. για τη νέα χρονιά και κάλεσε τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής που βρίσκονταν στην εκδήλωση να προσπαθήσουν για το καλό των δημοτών του Γαλατσίου.
«Εύχομαι σε όλους υγεία και υπομονή και να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους δίνεται να συναντήσουν παλιούς φίλους και συμπατριώτες μέσω του Συλλόγου μας, να επικοινωνήσουν μαζί τους κι έτσι να πάρουν κουράγιο για να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα φέρει η ζωή» είπε ο κ. Μπελίτσης.
Κατόπιν η χορευτική ομάδα του Συλλόγου Πελοποννησίων γέμισε την πίστα και παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς από το Μοριά αλλά και τη Θεσσαλία, που εξέπληξαν τους καλεσμένους.
Η συνέχεια αναμενόμενη: την πίστα «κατέλαβαν» οι ζωηροί Πελοποννήσιοι που τίμησαν τα καλαματιανά και τα τσάμικα που παίζονταν μέχρι αργά το βράδυ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή